Het gezicht achter speltherapie STERK spel

Speltherapeut Marieke de Jong

Nieuwsgierigheid, willen begrijpen, willen leren en mensen écht verder willen helpen, hebben mij gebracht waar ik nu sta.  
Zes jaar geleden zette ik de stap om te starten met speltherapie praktijk STERK spel. Wat mijn drijfveer was? Ik merkte dat op ontdekkingsreis gaan met ouder en kind me heel veel voldoening geeft. Samen het vastlopen onderzoeken en een nieuw spoor vinden waarop alles soepeler loopt.

Welk probleem jij en jouw kind ook ervaren; ik help jullie met alle liefde.

Speltherapie helpt

Speltherapie helpt kinderen in heel veel situaties en zorgt er dan voor dat ze weer lekker in hun vel zitten.

 

Emma zat niet lekker in haar vel. Ze had snel ruzie met andere kinderen en begon dan te slaan. Ze was snel gefrustreerd en bang om fouten te maken. Tijdens de speltherapiesessies kon ze steeds meer ontspanning laten zien tijdens het spelen. Haar vertrouwen nam toe en we konden stil staan bij verschillende gevoelens. Ze ging zich steeds meer uiten waardoor haar ouders Emma beter gingen begrijpen en de omgang met haar omgeving verbeterde.

 Emma (5)

Beste Marieke,
Mijn zoon en ikzelf zijn je dankbaar. Een lieve en warme vrouw met deskundigheid en veel geduld.
Nogmaals dank voor alles.

 

Ik vond het leuk dat ik bij jou zat en jammer dat ik voor de laatste keer hier ben.

 - Mees

Lieve Marieke. Je bent echt heel erg goed in je vak. Blij dat we bij jou mochten komen. Nogmaals bedankt voor je waardevolle bijdrage in ons leven. Hiermee kunnen we weer vooruit.

 

Isabel ging met veel plezier naar Marieke toe. Voor haar was het elke week een gezellig uitje. In een ongedwongen en gezellige setting heeft ze veel geleerd en is ze echt opgeknapt. Ook wij als ouders hebben veel geleerd van Marieke. We begrijpen Isabel beter doordat we meer inzicht hebben in haar ontwikkeling en kunnen haar beter begeleiden.

 De ouders van Isabel