De bedrijfsgegevens van STERK Spel

De onderstaande gegevens kunnen van belang zijn bij de zorgverzekering of de PGB aanvraag.

  • Beroepsregistratie FVB:108215
  • KvK nummer: 62230239
  • Btw-nummer: btw-id NL001987748B51
  • RBCZ-registratie: 209214R

De praktijk staat geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire
Zorg). www.rbcz.nu
Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de NVVS (Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten) en de FVB
(Federatie Vaktherapeutische Beroepen).

 

 

Speltherapie helpt

Speltherapie helpt kinderen in heel veel situaties en zorgt er dan voor dat ze weer lekker in hun vel zitten.

 

Isabel ging met veel plezier naar Marieke toe. Voor haar was het elke week een gezellig uitje. In een ongedwongen en gezellige setting heeft ze veel geleerd en is ze echt opgeknapt. Ook wij als ouders hebben veel geleerd van Marieke. We begrijpen Isabel beter doordat we meer inzicht hebben in haar ontwikkeling en kunnen haar beter begeleiden.

 De ouders van Isabel

Lieve Marieke. Je bent echt heel erg goed in je vak. Blij dat we bij jou mochten komen. Nogmaals bedankt voor je waardevolle bijdrage in ons leven. Hiermee kunnen we weer vooruit.

 

Ik vond het leuk dat ik bij jou zat en jammer dat ik voor de laatste keer hier ben.

 - Mees

Vanaf het begin voelden wij ons erg op ons gemak bij Marieke. Voor zover wij dat kunnen beoordelen onze zoon (9 jaar oud bij aanvang van de behandeling) ook.

 

In het gezin van Levi was veel gebeurd, zoals ziekte en een scheiding. Levi sliep slecht, was gespannen en vaak boos. Hierdoor zorgde het gedrag van Levi voor meer spanning. Tijdens de speltherapie kon Levi zijn boosheid uiten door onder andere veel te vechten met de therapeut door middel van zwaarden, ridders en soldaten. Langzamerhand werden de gevechten minder, kwam er meer rust en acceptatie en verminderde zijn boosheid. Ook konden Levi en zijn ouders beter omgaan met de boze buien. Levi ging beter slapen en er kwam weer ruimte voor ontspanning, plezier en acceptatie.

 Levi (9)